Få vårt nyhetsbrev om redaktionell kommunikation!

6 gånger per år skickar vi ut vårt nyhetsbrev med tips och nyheter för dig som jobbar med – eller är intresserad av – redaktionell kommunikation. Kommunikatör, chefredaktör, webbredaktör, skribent, formgivare eller student. Det finns något för alla.

Vi kan webbtidningar

En redaktionell webbplats ska inte bara se bra ut och möta samtida tekniska specifikationer. Den ska också öka trafiken och engagemanget hos läsarna, få snurr på innehållet samt gärna leda till bättre affärer! Med vår långa erfarenhet av journalistiskt material ser vi det som vår plikt att fler får tillgång till det du har att […]

Vi kan digital distribution av journalistik

Mångårig erfarenhet av att förstå, förvalta och paketera journalistik tillsammans med en gedigen kunskap inom digital marknads­föring och analys gör oss till den perfekta partnern för att få digital snurr på ert redaktionella material. Vi mäter och analyserar rätt saker åt er för ett riktigt bra resultat.

Vi kan motion graphics

Motion graphics – eller rörlig grafik – kan förtydliga journalistik på ett pedagogiskt och tilltalande sätt. Dessutom ökar den chanserna för spridning av materialet. Rörliga inlägg till sociala kanaler och webben kräver dock sin storytelling. Vi sätter koncept, skriver manus och färdigställer hela den rörliga upplevelsen. 

Vi kan videoproduktion

Video kan visualisera journalistik på ett pedagogiskt och tilltalande sätt. Videoproduktion till webben och sociala kanaler kräver dock sin storytelling. För oavsett vad budskapet är så är videon lyckad först när den som tittar också känner och agerar. Vi sätter koncept, skriver manus och färdigställer hela den rörliga upplevelsen. 

Vi kan rapporter och årsredovisningar

Många gånger är rapporter och årsredovisningar enbart ett sätt att redovisa årets resultat och siffror. Men i de flesta fall kan dessa också vara en utmärkt kanal att arbeta varumärkesbyggande på. Med vår gedigna erfarenhet av journalistiska produktioner kan vi hjälpa dig att skapa en berättelsedriven produkt med ett redaktionellt tänk som lockar till läsning.

Vi kan redesign av tidningar

Tidningsdesign är inte bara typografi, spaltsystem och färgpaletter – utan också konsten att omvandla journalistik till ett läsbart och tilltalande material som når ut. Formen behöver därför med jämna mellanrum uppdateras. Vi har en väl beprövad redesignprocess där vi tar fram koncept, dummy och färdiga mallar för att skapa modern och välfungerande journalistisk design.

Vi kan journalistisk design

Tidningsdesign är inte bara typografi, spaltsystem och färgpaletter – utan också konsten att omvandla budskap och berättelser till ett läsbart och tilltalande material som når ut och blir läst. Vi på Torino kan tidningar och vet vad som särskiljer redaktionella produkter från andra kommunikationskanaler. Det är det vi kallar för journalistisk design. 

Vi kan redaktionella nyhetsbrev

Allt går i cykler, så även synen på det digitala nyhetsbrevet. Från bespottat och oönskat till ett av de hetaste kanalerna för att sprida ditt innehåll på idag. Nyhetsbrevet kombinerar papperstidningens direktkontakt med läsarna med webbens digitala möjligheter. Vi kan hjälpa dig med strategi, utveckling, produktion, analys och mätning av ditt nyhetsbrev.

Vi kan redaktionella strategier

Papperstidningar brottas med allt dyrare tryckkostnader, medan webbtidningar kämpar med att sticka ut i det digitala bruset. Därför är det viktigt att ha en plan för vad man vill uppnå med sin journalistik. Vi hjälper dig att utforma och utveckla din redaktionella strategi för att på så sätt maximera effekterna av det arbete som du […]