Om TORINO:

Tillsammans blir bäst

Det är viktigt att producera och formge information så att den blir lätt att ta till sig. Dels för den enskilda människan, men kanske framförallt för samhället i stort. Vi på Torino skapar och producerar innehåll och form för tryckta tidningar, webbtidningar samt video och motion graphics.

I nära samarbete med er som kund kan vi göra skillnad genom tydlig och tillgänglig redaktionell kommunikation. Det kan vara för att bygga ett varumärke, skapa opinion eller för att värva och vårda medlemmar i en organisation.

Oavsett målgrupp och kanal handlar det om att omvandla budskap och berättelser till ett läsbart och tilltalande material som når ut. För oss på Torino är det viktigt att den produkt vi skapar andas den organisation eller livsstil som ska representeras.

Den komplexa kedjan av innehåll, design, layout och tryck eller digital publicering mår ofta bra av någon eller något som håller kursen. Vi projektleder löpande produktioner för olika typer av redaktionell kommunikation, och när vi förstår visionen låter vi den också genomsyra hela processen – från första skiss till färdig produkt.

Vi tror på trovärdighet, ärlighet och användbarhet i våra projekt. Inte bara i samarbetet med er som kund, utan också i den produkt vi skapar tillsammans!

Sedan starten 2015 har vi specialiserat oss på att skapa tydlig och snygg redaktionell kommunikation för att våra kunder ska nå ut med sina budskap. Det tycker vi är både kul och viktigt.

Vi på Torino älskar att jobba med redaktionellt material och skapa de absolut bästa förutsättningarna så att budskap träffar rätt. Trovärdighet, ärlighet och användarbarhet är ledorden och riktningen i alla våra projekt. Smart och noga genomtänkt design brukar komma på köpet.

Tillsammans med duktiga illustratörer, fotografer och tryckerier, samt gedigen kunskap och erfarenhet, kan vi ta oss an allt från layout till färdig redaktionellt content som syns. Som kund vill vi att du är med från början till slut och känner att leveransen är lika mycket din som vår.

Tillsammans blir bäst – välkommen till Torino!

Ska vi också jobba tillsammans?

Låt oss boka ett möte!

Christian Gård

Eller skriv ett meddelande