Redaktionell kommunikation – en kärlekshistoria

Design är vårt vanligaste uppdrag, men flera av våra kunder behöver hjälp med hela maskineriet. Från innehåll till pappersval eller kanalval. När vi får vara med i produktionen av en hel produkt dunkar våra hjärtan lite extra hårt.

Torino kan hjälpa dig med löpande produktioner av redaktionell kommunikation för att hålla ihop varumärke, design och text för både webb och tryck. Att nå ut genom film, foto, illustrationer, animeringar, grafik och träffsäkra texter är viktigare än någonsin, och vår största prio är att du når ut med din information och blir läst.

Inom Torino finns etablerade och duktiga fotografer, journalister, illustratörer och korrekturläsare för att kunna leverera en halv- eller helhetslösning till dig. Hur vårt uppdrag ska se ut beror på ditt behov – vi kan bland annat hjälpa dig med:

● Innehållsproduktion
● Redaktionell text
● Tidningskoncept
● Redaktörskompetens
● Foto
● Textproduktion

Olika typer av tidningar

Vi brukar säga att inget uppdrag är för stort, och att inget är för litet. Vi värdesätter flexibilitet och att snabbt komma i produktion och hjälpa företag och organisationer med allt från ”oneshots” till periodiska tidskrifter och magasin. Hos oss på Torino finns lång erfarenhet av det mesta i tidningsväg och vi har producerat både innehåll och design till:

● Kundtidningar
● Personaltidningar
● Fackliga medlemstidningar
● Föreningstidningar
● Kommersiella magasin

För att vi ska kunna producera effektiv redaktionell kommunikation behöver vi först lära känna din organisation eller företag. Om du är nyfiken på hur ett samarbete skulle kunna se ut så hör av dig!

Vill du veta mer?