Redaktionell webbplats för Tidskriften Folkuniversitetet

tidskriften.se är Tidskriften Folkuniversitetets digitala utgåva, där innehållet ur pappersversionen av Tidskriften Folkuniversitetet publiceras online.

2019 fick Torino uppdraget att utveckla en webbplats som ett komplement till papperstidningen. Målet var att få tidningens innehåll att ta för sig och spridas mer externt för att få en större röst i opinionen, främst via Folkuniversitetets egna sociala medie-kanaler. För det behövdes en enkel men inspirerande plattform dit besökare kunde hänvisas, för att därifrån även botanisera i tidningens övriga innehåll (och förhoppningsvis sprida det vidare).

Resultatet blev en lättskött, men väl fungerande redaktionell webb byggd i WordPress. Den uppmärksammades även av branschen i form av en nominering till Publishingpriset för bästa tidnings-/tidskriftssajt 2019.

2021 så gjorde vi en uppdatering av webbplatsen där främst startsidan fick en omgörning både grafiskt och strukturellt. Syftet var att bättre presentera olika typer av redaktionellt material i flödet samt underlätta för besökarna att hitta mer relaterade artiklar och få en bättre funktionalitet i mobil vy. 

Vi gör också löpande rörlig grafik till webbplatsen och Folkuniversitetets sociala medie-kanaler.

Vad kan vi göra för dig?​