Så får du din tidning mer läsvärd!

Ta vår kostnadsfria genomgång och få verktygen för att skapa en ännu bättre läsarupplevelse!

Erbjudandet gäller enbart nya kunder och sker i syfte att marknadsföra Torino Tidningsform AB och våra tjänster. Erbjudandet är helt kostnadsfritt, men vi kan komma att kontakta dig efter utförd genomgång.

Vi erbjuder nu dig en kostnadsfri besiktning för att ta pulsen på din tryckta eller digitala tidning och ge dig konkreta tips på hur du gör den mer effektiv!

Vi vet att det kan vara svårt att göra tidning. Alla redaktioner ser också olika ut och står inför sina egna problem och utmaningar. Kompetens saknas ibland inhouse, eller så finns inte verktygen eller överblicken för att få alla delar på plats. Strategier kan också saknas och arbetsprocesser är inte alltid genomtänkta. Vilket ofta resulterar i en osäkerhet kring om tidningen verkligen blir så tilltalande som möjligt utifrån de resurser man har.

Vi på Torino älskar att jobba med redaktionellt material och skapa de absolut bästa förutsättningarna så att budskap träffar rätt. Vårt mål är att en tidning alltid ska bli läst.

Därför erbjuder vi nu dig en helt kostnadsfri genomgång för att ta pulsen på din tidning och ge dig konkreta tips på hur du gör den mer effektiv!

• Har ni ett bra tempo i tidningen?
• Jobbar ni aktivt med kontraster för att skapa dynamik?
• Har ni tydliga ingångar till texter på sidorna för att underlätta för läsaren?
• Avstår ni från bilder till förmån för mer text?
• Lägger ni tid och resurser på rätt typ av innehåll?  

Du får en professionell genomgång av form och innehåll med konkreta förslag på vad som kan förbättras. Resultatet skickas via mail som ett protokoll i pdf-format som ger dig en bättre bild av hur er tidning står sig. Du väljer sen själv hur du vill arbeta vidare med våra förslag. 

Du får verktygen för att skapa en ännu bättre läsarupplevelse.

Ali Moosavian, kundansvarig
ali@torino.se / 0736-77 29 49

Christian Gård, designansvarig
christian@torino.se / 0730-50 01 30

Några av våra senaste projekt

Ja tack, jag vill gärna få en kostnadsfri genomgång av min tidning!